ovaj aner me opisao u detalje,samo je ispustio jos neke stvari..a to su neke koje vezu mene i njega, dakle pevanje jos i sevdalinki raznih, kao sto je: ``ne klepeci nanulama...`` , ``snijeg pade na behar na voce`` i tako dalje, pored toga, neurusiva spona su daleki istorodni geni, koji ukazuju na suludu potrebu za baklavama, tulumbama i urmasicama, koje tetka Semsa najbolje pravi, samo da me Rajna ne cuje:) moja majka inace.. Dalje nezaobilazna bonzita, plava, bez koje ne mogu da izguram dan, makar 3-4 komada.. Ostalo je manje vise tacno, izuzev da se nerado secam uspomena,, priznacete da mi je bilo poprilicno tesko u tom sandzackom cetvorouglu gde se sva sila jugozapada sudara sa mojim temperamentnim jugistokom, i hladovinom Vojvodjanske ravnice u kojoj sam odrasttao..ipak sam preziveo, doduse malo kukavicki kako me optuzuju:) ali mi je Anci i dalje jedan od ili bolje reci, najbolji drug sa faksa.. A da, ja inace sve jedem, i to poprilicno prozdrljivo, izuzev punjenih paprika, od njih mi proradi cir i da prostite podrigujem po 3 dana, ali kod njegoe mame u N.Varosi sam jeo neprevazidjene paprike, tako da sam se tada desenzibilisao na njih, pa ih sada jedem redovno:) eto.. pa sad vi donesite svoj sud:)
Cao Anci, super ti je forum...