Aner Admin
Broj poruka : 31 Godina : 43 Localisation : Beograd Datum upisa : 14.03.2007
| Naslov: Nikola Pet Mar 16, 2007 2:07 am | |
| Moj 15-i cimer (stvarno 15, izbrojao sam!). Prvi put je došao u moju sobu sa nekim blokčićem u ruci da se raspita šta je loše u sobi i posle ozbiljne analize popisanih detalja o svim sobama doneo je odluku da bude moj cimer! Koliko bih izgubio da je otišao u neku drugu sobu... Kad razmisljam o Nikoli stvarno mi padaju na pamet samo najluđe situacije sa Nikolom ali neću o njima pošto on nikad neće da prizna da su se desile (šamar u autobusu i sl.). Nikola voli da peva a Boga mi i da svira. Zna sve starogradske pesme, istina sa notama. Kako i ne bi kad ima sve potrebne rekvizite od sintisajzera i drvenog postolja za isti, barske stolice i držača za note. Omiljeno jelo mu je pizza i Coca-Cola! Nikola je asistent na Poljoprivrednom fakultetu, uskoro će postati i doktor nauka jer je upisao i doktorske studije. I da, da ne zaboravim, sviđa mu se jedna moja drugarica. Ja neću reći koja je u pitanju, nek sam kaže. | |
|
bezobrazna Prijatelj Admina
Broj poruka : 16 Godina : 43 Datum upisa : 14.03.2007
| Naslov: Re: Nikola Sub Mar 17, 2007 12:24 am | |
| Ivana je u pitanju:) he,he,he | |
|
Aner Admin
| Naslov: Re: Nikola Sub Mar 17, 2007 3:19 am | |
| Šta li ovo nema Nikole...
Da se nije naljutio što Ivana nije htela da dođe u Lazarevac? | |
|
nikpop Prolaznik
Broj poruka : 4 Datum upisa : 20.03.2007
| Naslov: Re: Nikola Uto Mar 20, 2007 1:34 pm | |
| Ja se nikada u zivotu nisam naljutio. To znaju svi. Mogu da me udaraju, biju, mrze, deru se na mene, vredjaju, ali ja sve to sa smeskom ispratim. ) Ne prilici to doktoru nauka. Moje omiljeno jelo nije Coca Cola i pizza, vec pecurke bukovace sa origanom, a od voca najvise volim ananas i jabuke. Ako govorimo o gaziranom picu, Cocka je moj izbor a ne Coca Cola. To sto se meni neko svidja je moja stvar, moj problem i moja briga. A administrator se izgleda dobro pobrinuo da sve clanove foruma obavesti o svemu. A druga stvar, ko je uopste pominjao Lazarevac? Caos... | |
|
nikpop Prolaznik
Broj poruka : 4 Datum upisa : 20.03.2007
| Naslov: Re: Nikola Pon Mar 26, 2007 9:40 pm | |
| Zasto ispred mg imena, u ovom odeljku "Clanovi foruma" stoji neki znak ili sta vec? | |
|
Aner Admin
| Naslov: Re: Nikola Uto Mar 27, 2007 12:47 am | |
| Kakav znak? Je li narandžast? Ako jeste to je znak da u toj temi ima napisano nešto novo što nisi pročitao! Ako nije...objasni kakav je i zašto ti smeta! Juče sam ti pomeri temu o sajmu u odeljku za izlaske i dobar provod i ti danas ponovo stavio istu temu ovde! Pa ti si nemoguć... | |
|
bezobrazna Prijatelj Admina
Broj poruka : 16 Godina : 43 Datum upisa : 14.03.2007
| Naslov: Re: Nikola Uto Mar 27, 2007 8:42 pm | |
| | |
|